• #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
   
Zabava društva 28.11.2009
Poštovani članovi, prijatelji i simpatizeri SKD »SLOGA« pozivamo Vas na zabavu, koja će se održati 28.11.2009 u Đačkom domu sa početkom u 20h.

Dođite, sa sobom donesite pozitivnu energiju sa puno dobre volje, raspoloženja, da se uz dobru pjesmu i dobru muziku proveselimo onako kako mi to znamo, a priznati moramo da smo u tome veoma dobri.

 

Koristim ovu priliku da Vas ujedno obavijestim da smo za ovu godinu realizovali i naš zadnji planirani projekat. Renoviranje našeg prostora u Solkanu, za čiju realizaciju pohvale svakako idu na račun veoma aktivnih članova društva, gosp. Iliji Janković, gosp. Zdravku Domazet, gosp. Dušanu Novaković, gosp. Miladinu Pejaković i Dragi Savanović. Hvala za moralnu podršku i drugim članovima društva kao i članovima IO.
Pored naših sredstava, financijska sredstva za ovaj projekat smo dobili i od Javnog sklada za kulturne dejavnosti R. Slovenije, bez kojih realizacija ovog projekta nebi bila u potpunosti ostvarena.

Znači, nedelja, 08.11.2009, ekipa, koju sam već navela, svoj slobodan dan, sa dobrim raspoloženjem je provela u krečenju, farbanju, prozora, vrata, čišćenju, ribanju i poliranju našeg prostora, zamjena stare dotrajale klime i drugih dotrajalih stvari za nove, a sve u dobro nama članovima društva koima je prostor i namenjen, a za koji, na žalost, neki i ne znaju da postoji, a kamoli da ga posete i u njemu uživaju, zato još jedno ponavljam.


Prostor je otvoren, za članove i simpatizere, petak i subotu, od 19h do 23h, dođite da se družimo, igramo pikado, karte, šah, da razgovaramo prijateljski kritikujemo i hvalimo sve što se dešava u našem društvu, iznosimo vlastita mišljenja, dajemo prijedloge za još bolji i kvalitetniji rad.

Evo, sada imamo veoma dobar razlog da se sastajemo i da razmišljamo kako dalje, od februara mjeseca, kad većini članova IO ističe mandat, kad nam predstoji izborna Skupština na koju bi bilo dobro da dođemo, dobro pripremljeni sa novim imenima, koja će nas zastupati i voditi a ne samo da su na papiru, trebamo kandidate koji će biti sposobni pisati projekte, za iste dobiti sredstva i odgovarati za njihovu realizaciju.
Neće biti jednostavno i lako, zato dajmo mogućnost da se već sada ozbiljno rezmišlja o tome, treba misliti o našoj folklornoj sekciji, koja veoma dobro i kvalitetno radi, o sekciji koja ima veliki broj mladih članova, a za koje treba nabaviti narodnu nošnju za nove koreografije sa kojima će nastupati i predstavljati naše društvo, a bez koje naše društvo ne bi imalo svoj pravi smisao.

 

Poštovani članovi i naši simpatizeri za ovaj put toliko, vidimo se na zabavi, svima skupa jedan lijep pozdrav.

 

                                                                       Sekretar društva, Dobrila Cvijanović

« nazaj
komentar Komentari (7)

30. 11. 2009 u 21:26, Ilija
Bravo!!!!!!!!!!!!!!!,
Da Slađo ispalo je onako kako smo svi zamislili, još jednom samo bravo.
Nošnja je stigla, hvala svima koji su za to zaslužni. LP
27. 11. 2009 u 21:11, Slađa
aman niko ne prati:-))
ma nadam se da će sutra ispasti sve super kako sam zamislila!!
poz.
26. 11. 2009 u 20:08, Ilija
Šta se dešava sa komentarima, dali da ih ukinemo ili ćemo nešto pisat.
LP
23. 11. 2009 u 21:48, Ilija
Gde su drugi folkloristi,dali već imaju tremu? Ništa se nebojte vi samo pokažite ono što ste naučili mi ćemo biti zadovoljni.Slobodno pišite, mi želimo da čujemo i vaše mišljenje.LP
22. 11. 2009 u 00:02, Slađa
Naša mlada snaga pokazaće naš uspjeh,naš rad i trud!!
20. 11. 2009 u 22:38, Ilija
Treba još jednom ponovit,da je za 28.11.2009 planirano da nam se prestave po prvi put naši mladi folkloristi, koji treniraju nepuna tri meseca. Zato dođite i uživajte skupa sa folkloristima.
LP
20. 11. 2009 u 11:53, Ptrović
Poštovani,

sve pohvale ekipi koja je pomogla u renoviranju prostorije SKD Sloga. U slozi je moč. :-).

lp,
Predrag

Komentar*:

Objave
POVEZAVE
Prevoznistvo Pepe Kancelarija RS