• #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
   
Objave
Fudbalski turnir 2022

U subotu, 24. septembra 2022, SKD Sloga organizovala je svoj tradicionalni fudbalski turnir u sportskom centru Java u Orehovlju.

Vreme nas je ponovo poslužilo, tako da smo uspeli da celodnevni sportski događaj obogatimo nastupima naših folklornih sekcija - dečije i prve ekipe - a falilo nije ni okusnog jela sa roštilja, raznoraznog pića i dobre muzike. Baš kao što smo bili isplanirali. Ali krenimo redom.

Osam prijavljenih ekipa podelili smo u dve grupe po četiri ekipe. U grupi A su utamkice odigrale, pored domače ekipe SKD Sloga, još ekipe Ex Yu, Kosmos i Marković Transport, dok su u grupi B međusobno obračunale ekipe Žica Veterani, Ohridski Biseri, OFK Uzalud i Jakešari. Po dve najjače ekipe iz svake grupe su ušle u polufinale, pa je tako več prvi polufinalni obračun između OFK Uzalud i Ex Yu pokazao veliku izjednačenost između takmičarskih ekipa. Pošto posle redovnog vremena (0:0) nismo dobili pobednika, o prvom učesniku finala odlučili su tek udarci iz bele tačke, a tu su sa rezultatom 3:2 bili srečniji fudbaleri ekipe Ex Yu. Svog protivnika u finalu dočekali su nakon odigranog drugog polufinala, u kome je ekipa Marković Transport sa rezultatom 4:1 pobedila ekipu Žica Veterani.

Konačno treče mesto je osvojila ekipa OFK Uzalud - nakon izvođenja penala su sa rezultatom 3:1 pobedili ekipu Žica Veterani. Mala uteha ka osvojenom četvrtom mestu za ekipu Žica Veterani jeste činjenica, da je njihov čuvar mreže Dario Cipar proglašen najboljim golmanom turnira.

U velikom finalu videli smo suverenu pobedu (4:1) ekipe Marković Transport, koja je turnir završila sa pet pobeda, a član ekipe Denis Bjelić bio je prozvan najboljim igraćem turnira. Dok se je ekipa Ex Yu, koja se inaće redovno takmiči na našem turniru, ovoga puta morala zadovoljiti drugim mestom.

Zahvaljujemo se svim sportistima za učešče i fer igru na terenu, izvršnom odboru SKD Sloga za uspešnu organizaciju a članovima i simpatizerima za mnogobrojnu posetu. Svakako možemo zaključiti, da je bio naš događaj uspešan i nadamo se, da če tako biti i u buduče. Vidimo se dogodine!
» preberi več / komentiraj
Objave
POVEZAVE
Prevoznistvo Pepe Kancelarija RS