• #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
   
Objave
Razigrana srca 2015

Kao i svake godine, već tradicionalno, SKD »SLOGA« iz Nove Gorice, organizuje manifestaciju pod nazivom »Razigrana srca«.

Ove godine ponosno organizujemo dvanaestu po redu manifestaciju razigranih srca naših najmlađih, onih malo starijih i svih gostiju koji će obogatiti naš program.
20. godišnjica našeg društva kuca na vrata i ponosimo se time, da već toliko vremena trajemo i čuvamo našu tradiciju. Iz tog razloga, ova 12. manifestacija »Razigrana srca« ima poseban značaj u našem radu. Brojni gosti iz Slovenije i inostranstva, gosti iz Matice, ulepšaće naše veče i za trenutak nas odvesti u neka lepa vremena naše istorije i podsetiti nas na možda zaboravljeno…na nas same.
Pozivamo Vas, da sa nama zaplovite u pesmu i igru, iskrene mladalačke osmehe, i dozvolite , da vam srca razigrano poskoče uz prekrasne note raznolike baštine.

3. oktobra, u Kulturnom domu Nova Gorica,  s početkom u 19.00 časova velika manifestacija otvara svoja vrata, na kojima vas srdačno očekujemo!


» preberi več / komentiraj
Slava Svete Trojice 31.5.2015

Dragi članovi, simpatizeri i prijatelji SKD Sloga. Želimo vas podsjetiti da u nedelju 31.5.2015 proslavljamo Slavu svete Trojice. Pozivamo vas da svojim prisustvom uveličate taj nama značajan događaj, koji počinje u 13.00 u Đačkom domu.

» preberi več / komentiraj
Poziv na turnir u malom fudbalu 2015

Dragi prijatelji, ljubitelji fudbala i lepog druženja, pozivamo vas, da nam se pridružite na našem turniru u malom fudbalu kojega organizujemo

» preberi več / komentiraj
Predstava Gospa Olga

V našem gledališču gostuje odlična predstava iz Srbije in sicer dne 21. 4. ob 20.00 v SNG Nova Gorica.

» preberi več / komentiraj
15. festival folklornih grupa SSDS

Slovenačko narodno pozorište Nova Gorica bilo je 4. aprila 2015. mjesto održavanja 15. festivala folklornih grupa Saveza srpskih društava Slovenije na kome je učestvovalo osam društava u takmičarskom i dva društva u revijalnom dijelu programa.

» preberi več / komentiraj
15. festifal folklornih skupin ZSDS

Prisrčno vabljeni na 15. festival folklornih skupin v organizaciji Srbskega kulturnega društva "Sloga" Nova Gorica in Zveze srbskih kulturnih društev Slovenije, ki bo v soboto, 4. 4. 2015, ob 19.00 v SNG Nova Gorica.

» preberi več / komentiraj
Zabava društva za 8. mart 2015

SREĆAN 8. MART, DRAGE MAME, BAKE, TETE I SVE OSTALE ŽENE, ČLANICE I SIMPATIZERKE SKD »SLOGA« !!!

» preberi več / komentiraj
Skupština društva 21.2.2015

Poštovani članovi i simpatizeri SKD »Sloga«, želimo da vas obavestimo , da se u narednom periodu planiraju veliki i značajni događaji za naše društvo i iz tog razloga vas molimo, da ovaj poziv pažljivo pročitate i odazovete se na sva dešavanja koja nas čekaju:

» preberi več / komentiraj
Objave
POVEZAVE
Prevoznistvo Pepe Kancelarija RS