• #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
   
Objave
14. Razigrana Srca

Pozivamo vas da svojim prisustvom uveličate našu svečanost i podelite sa nama trenutke sreće i nostalgije za nekim prošlim, lepim danima naših početaka i trajanja sve do danas...

14. Razigrana srca srpskog kulturnog društva „Sloga“, obeležavamo ove godine, 21. oktombra u prostorijama Sportska
dvorana Milojka Štrukelj u Novoj Gorici, sa početkom u 19.00 časova.

22 godine uspešnog rada i truda, da ostanemo i da očuvamo svoju kulturu, veliki su razlog za slavlje i nadu. Nadu u bolje sutra i lepšu zajedničku budućnost za sve nas.

Razigrana srca 2017

 

Dobrila Cvijanović,                                                                                        Ilija Janković,

Sekretar društva                                                                                           Predsednik društva


» preberi več / komentiraj
Fudbalski turnir i Motorijada 2017

Dan 16.9.2017 velikim će se slovima upisati u historiju našeg društva. Toga smo dana odradili dobar fudbalski turnir, još bolju motorijadu, odlično druženje i pravu zabavu na otvorenom, koja je trajala do kasnih večernjih sati.

» preberi več / komentiraj
Fudbalski turnir 2017

Dragi prijatelji, ljubitelji sporta i lijepog druženja, pozivamo vas da nam se pridružite na našem tradicionalnom turniru u malom fudbalu, kojega organizujemo dana 16.9.2017 u sportskom centru Java (Orehovlje kod Nove Gorice) sa početkom u 10 časova.

» preberi več / komentiraj
Aktivnosti fudbalske sekcije u ljetnim danima 2017

Fudbalska sekcija SKD Sloga bila je u ovim ljetnim mjesecima, tačnije u junu i julu, veoma aktivna.

» preberi več / komentiraj
Žur Dugino poselo

Jedan od većih projekata; "FOLKLORA TREH DEŽEL I DUGINO POSELO", kojeg je društvo, "SLOGA" zacrtalo i planiralo je projekat u kojeg je uloženo mnogo rada, truda i slobodnog vremena svih članova IO-ra, a za kojeg mogu reći da je uspješno i kvalitetno realizovano dana; 17.6.2017 u prostoru Mladinski center u Vrtojbi.

» preberi več / komentiraj
Slava društva i Dugino poselo

Evo, stiglo nam je i ljeto, već rano ujutro vani nas pozdravi toplo sunce, dani su sve duži, a sa njima nekako i naše obaveze sve su manje što je znak da nam nije došlo samo ljeto već i godišnji odmori, školski raspust, jednostavno, dani kad konačno možemo uzeti bar na kratko odmor, a sa njim napuniti baterije za nove obaveze.

» preberi več / komentiraj
Sretno, školarci!

Dragi naši učenici, došao je i kraj ove školske godine, to vam želimo uspješno završenu godinu, dobre rezultate kako u osnovnoj školi tako u srednjoj, višoj pa i onima koji imate visoke planove želimo vam dobre rezultate koji će vam omogućiti lijep, veseo, sretan i bezbrižan raspust, a vašim roditeljima jednu brigu manje i veliki ponos na svoju djecu.

» preberi več / komentiraj
Dugino poselo i Folkora treh dežel

U subotu, 17. juna, društvo organizuje i realizuje jedan veći projekat, koncert, "FOLKLORA TREH DEŽEL" i "DUGINO POSELO".

» preberi več / komentiraj
Planirana deševanja za mjesec maj i juni

Poštovani članovi, simpatizeri i prijatelji SKD "SLOGA" vas ovim pozivom ujedno i obavještavamo da se u narednom periodu, mjesec maj i juni, planiraju veliki i za nas i naše društvo značajni događaji i iz tog razloga, a i želje da se što više družimo, želimo da ovaj poziv, ipak pažljivo pročitate i odazovete se na ta dešavanja, koja nas čekaju.

» preberi več / komentiraj
Oproštaj od Nade Mitrović

Naša draga članica društva Nada Mitrović je dana 12.5.2017 izgubila borbu protiv teške bolesti.

» preberi več / komentiraj
Objave
POVEZAVE
Prevoznistvo Pepe Kancelarija RS