• #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
   
Razigrana srca i zabava društva 12.9.2009
Poštovani članovi i prijatelji Srpskog kulturnog društva SLOGA, pozivamo Vas na folklornu manifestaciju "Razigrana srca", koja će se održati dana 12.9.2009 u Kulturnom domu Nova Gorica sa poćetkom u 19 časova. Posle završetka naše šeste menifestacije po redu program se nastavlja sa zabavom društva u prostorijama Đačkog doma.

Poštovani članovi i prijatelji, sve Vas pozivamo na zabavu u Đačkom domu u Novoj Gorici dana 12.9.2009 sa početkom u 21h. Družićemo se uz veoma dobru, kvalitetnu i jednu od najboljih, tako kažu, muziku koja nam dolazi iz Kranja – grupu koju predvodi Drago Ninić i koja obećava lijepo i ugodno veče puno muzike i igre. Prijatno ćete biti iznenađeni i bogatom tombolom, koju nećemo otkriti sve do početka izvlačenja sretnih brojeva.

Koristimo ovu priliku da Vas obavestimo i ujedno pozovemo a na Vama je samo da se odazovete i da uživate u kvalitetnom programu.

Naime istog dana, tj. 12.9.2009 u 19 časova u Kulturnom domu Nova Gorica, Srpsko kulturno društvo Sloga organizuje folklornu manifestaciju pod nazivom »Razigrana srca« koja se održava po šesti put. Do sada su svoje učešće potvrdili: AKUD Kolo iz Kopra, KUD »Pontes-Mostovi« iz Trsta, Makedonsko kulturno društvo Ciril i Metodije iz Kranja, Folklorna sekcija iz Kobarida i  SKD Sloga iz Nove Gorice, SPECIJALNI GOST JE KUD MLADOST IZ REPUBLIKE SRPSKE. Na folklornoj manifestaciji »Razigrana srca« ulaz je besplatan, posle završenog programa selimo se u Đački dom gde se zabava nastavlja do zore. 

 

Prijateljski Vas pozdravljamo.

Sekretar društva                                  Predsednik društva

Dobrila Cvijanović                               Ilija Janković

« nazaj
komentar Komentari (4)

14. 9. 2009 u 18:02, Ilija
Moje je mišljenje da je ovo jedna od najboljih manifestacija koje sam ja do sada video u Sloveniji. Folklore iz tri Države(Slovenije, Italije i Republike Srpse)su dale onu draž koju može samo pesma i igre. Organizacija je bila na nivou ovakve manifestacije a što je najvažnije folklorna sekcija Sloge je tako blistala na pozornici da je bilo milina je gledati. Još jednom bi iskoristijo priliku da se zahvalim svim folklorašima koji su nastupili i stim nam ulepšali Subotno veče, zahvala pripada svima koji su pomagali pri realizaciji našeg projekta a posebna zahvala pripada našim donatorima. LP
14. 9. 2009 u 16:52, Dejan
Roki, Ilija, vaše komentare sam ja izbrisao. Objasniću odluku kad se vidimo, toliko da znate na čemu je stvar.
Bez ljutnje i ljep pozdrav.
13. 9. 2009 u 11:24, Slađa
Ja mislim da je ova manifestacija bila najbolja što se tiče druženja:-)banjalučani su stvarno najbolji
9. 9. 2009 u 15:49, Slađa
Jedva čekamo da dođu naši gosti iz RS...da upoznamo nove ljude i steknemo mozda nova prijateljstva

Komentar*:

Objave
POVEZAVE
Prevoznistvo Pepe Kancelarija RS