• #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
   
Ljetni pozdrav 2009
VRUČ LJETNI POZDRAV SVIM ČLANOVIMA SKD SLOGA Poštovani članovi SKD SLOGA pozdravljam Vas u moje ime, u ime predsjednika i članova IO društva.

S obzirom, da su došli dani godišnjih odmora, dani koje svi nestrpljivo čekamo pa tako i naše društvo kao i svake godine tako i ove, mjeseca avgusta završava aktivno sa radom i zatvara vrata prostorija društva od 01.08.2009 do 01.09.2009.

Želim da Vas obavijestim da smo uspješno realizovali zacrtani plan rada do septembra mjeseca, zaključivši ih sa projektom, "Škola učenja na računalniku", projekat koji je finansiralo  Ministarstvo za dijasporu, a koji je omogućio zainteresovanim članovima da se upoznaju sa osnovama računalnika, koji se izvodio dva puta sedmično po dva školska sata u trajanju od četiri sedmice, a vođa seminara za početnike je bio gosp. Dejan Jović, kojeg pozdravljam i želim prijatan i ugodan godišnji odmor sa svojom porodicom.
I ne samo Dejanu, svim članovima koji su već na odmoru i onima koji ga planiraju želim da ga ugodno i lijepo provedete. Zaboravite na sat, televizore i što je najbitnije isključite mobilne telefone, prepustite se uživanju i mašti u krugu svojih najbližih, napunite baterije za nove poduhvate i radne obaveze.

Ali nezaboravite, i mi Vas pozivamo da sa prvim septembrom, tačnije 12.09.2009 skupa sa nama članovima IO na čelu sa našim predsjednikom realizujemo projekat "RAZIGRANA SRCA", koji je već postao tradicija našeg društva. Gdje, kako i ukoliko bićete pravovremeno obavješteni, a naša želja je  da se odazovete u što većem broju, sa sobom povedite prijetelje, poznanike i time obogatite taj događaj i neće Vam biti žao, jel planiramo da se sve skupa završi jednom dobrom žurkom uz dobru muziku za sve članove, prijatelje i simpatizere društva sve do ranih jutarnjih sati u Đačkom domu.


Imamo sreću, a neko je na tom i puno radio, da smo uspješno realizovali i projekat s kojim smo dobili našu spletnu stran, a sa kojom možemo da Vas najbrže i najlakše informišemo odnosno upoznamo sa svim bitnijim stvarima sa kojim se društvo susreće. Na Vama je da je pogledate, da se odazovete svojim komentarom, ne bitno da li je pohvala ili kritika, važno je da je iskreno i od srca.
Ovo je i način povezivanja i saradnje, želja nam je da nam se što više javljate sa svojim idejama željama i da zajedno pokušamo da ih i realizujemo, jel skupa smo jači, zreliji i pametniji. Znači sa prvim septembrom počinjemo ponovo aktivno da radimo, realizujemo da se družimo i zabavimo do kraja , nekih od nas, našeg mandata Vas sigurno nećemo razočarati.


Još jednom svim članovima, simpatizerima i prijateljima ugodne i lijepe godišnje odmore ma gdje da ste.

 

Lijep, vruć ljetni pozdrav Vam želi sekretar društva,

Dobrila Cvijanović

« nazaj
komentar Komentari (8)

28. 12. 2009 u 03:45, iwiqgwfvel
FwQ4N2 <a href="http://vuwkwfjapfho.com/">vuwkwfjapfho</a>, [url=http://pizznhzscomc.com/]pizznhzscomc[/url], [link=http://yfxhdpqaconm.com/]yfxhdpqaconm[/link], http://ntlsgeaklbjo.com/
6. 11. 2009 u 21:49, Ilija
Mislim da nije pravi naslov na levi strani, trebao bi biti "Realizacija projekta koji se zove učenje na računaru" Lp
26. 7. 2009 u 23:47, Дуле
Е, још нешто. Мада је сајт СКД Слога у почетној фази, могу рећи да се у многоме разликује од сајтова већине српских друштава по једној веома важној ствари а то је да се актуалне информације објављују на првој страници, па када отворимо сајт одмах добијемо текуће информације, код других су неке друге ствари важније. Потрудите се да ваш сајт буде још бољи и разноврснији. Желим вам лијепе дане годишњих одмора, видимо се 12. септембра у Новој Горици. Много поздрава. Д. Јовановић
26. 7. 2009 u 23:42, Дуле
Дуле: У вези уписа нових чланова за фолклорну и друге секције, потребно је на више мјеста објавити да се врши упис, тако и на првој страни сајта СКД Слога. Много поздрава и свако добро.
23. 7. 2009 u 22:45, Dejan
Moje je mišljenje da ima u folklori dosta mladih, koji bi mogli mnogo toga da sami pokrenu (kao svoju SKD Sloga Facebook ili slično). Ako trebaju savjet, pomoč, bilošta, mogu da se okrenu lično, telefonski ili e-mailom na nas pa ćemo pokušati da nađemo skupne ideje. Ali prije svega malo više samoangažiranosti (u vezi samopromocije) morate i sami pokazati.
22. 7. 2009 u 22:44, Slađa
Znate šta bi bilo dobro...da se objavi na internetu(npr. na facebooku de ima dosta omladine) da upisujemo nove članove folklore...to je samo predlog,pa vi vidite šta čete,,,LP
22. 7. 2009 u 12:47, Slađa
e ja jedva ćekam ponovo folklor...
21. 7. 2009 u 23:26, Dejan
Dobrila, hvala na ljepim željama. I ja želim svim članovima a pogotovim svim posetiocima ove naše stranice ugodan provod na odmoru.

Komentar*:

Objave
POVEZAVE
Prevoznistvo Pepe Kancelarija RS