• #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
   
Turnir u malom fudbalu i kamp društva 2023
U subotu, 16. septembra 2023 godine, SKD Sloga je organizovala svakoletni tradicionalni fudbalski turnir u sportskom centru Java, Orehovlje.

I svakako možemo zaključiti, da je ovo bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji turnir do sada! Ne samo zbog jako kvalitetnih ekipa na terenu - ove godine 10 njih se je borilo za pehare - nego i zbog dešavanja oko terena. Fudbalski turnir smo nadogradili u pravi kamp, sa mnogo sporednih aktivnostima, za koje se je pobrinula folklorna sekcija. Takođe smo po prvi puta organizovali turnir na odbojki na pesku. A kao obično, nije falilo ni hrane sa roštilja naših masteršefova, raznolikog pića i muzike, uključujuči harmoniku u živo.

 MasteršefoviOdbojka

Što se tiče fudbala, 10 prijavljenih ekipa podelili smo u tri grupe. Prvo uvrštene ekipe su se direktno uvrstile u polufinale, dok su drugouvrštene odigrale baraž iz kojeg se je najbolja ekipa pridružila polufinalistima. U prvoj fazi takmičenja su se od turnira poslovile ekipe: SKD Sloga, Matias, Ohridski Biseri, Nikola Tesla Udine, SKD Novo Mesto, Tehničari.

Prvo polufinale između ekipe Maj i Kosmos sa rezultatom 2:0 pripalo je Maju. Dok je drugi polufinalni meč završen tek nakon izvođenja penala, gde je više sreče imala ekipa Udruženje Guslara. Sa rezultatom 4:2 (1:1 u redovnom delu utakmice) pobedila je ekipu Top Gun.

Treče mesto je na kraju, posle izvođenja penala, sa rezultatom 2:1 pripalo ekipi Kosmos. A u velikom finalu je ekipa Maj ponovila rezultat iz polufinala - sa 2:0 su pobedili na kraju drugouvrštenu ekipu Udruženje Guslara i osvojili prvo mesto.

Posle završenog fudbalskog turnira podelili smo pehare najboljim ekipama, najboljem golmanu - Dario C. iz ekipe Tehničari, najboljem igraču - Sadmiru S. iz ekipe Maj, i nastavili sa druženjem uz piče i pesmu do kasnih večernih sati.

Druženje Fudbal

Ovom prilikom, želeli bi se zahvaliti svim ekipama za fer i kvalitetnu igru, mnogobrojnim posetiocima za super atmosferu, a našim sekcijama i neumornim članovima izvršnog odbora za odlično obavljena zaduženja.

« nazaj
komentar Komentirajte prvi ovu objavu

Komentar*:

Objave
POVEZAVE
Prevoznistvo Pepe Kancelarija RS