• #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
   
Fudbalski turnir i Motorijada 2017
Dan 16.9.2017 velikim će se slovima upisati u historiju našeg društva. Toga smo dana odradili dobar fudbalski turnir, još bolju motorijadu, odlično druženje i pravu zabavu na otvorenom, koja je trajala do kasnih večernjih sati.

Čak ni najava lošeg vremena nije sprečila, da izvedemo dogovoreno dešanje na tradicionalnom mestu - sportski park Java u Orehovlju. Kako se je kasnije ispostavilo to je bila prava odluka, jer nas je vreme baš poslužilo. A krenimo ispočetka.

U 10h na lokaciji se je okupilo osam fudbalskih ekipa i od prilike 50 motorista. Dok su ekipe SKD Sloga Nova Gorica, Dukat Cervignano, Sloga Udine, Pizzeria Alexxsandro, Ohridski Biseri, Nikola Tesla Udine, Vuk Karadžić Trst i SSKUD Despot Stefan Lazarević Udine svoje snage merile na terenu, motoristi su krenuli na svoju turu prema Sveti Gori.

Kao pobedniki grupe A u polufinale se je uvrstila ekipa Pizzeria Alexsandro, koja je za protivnika dobila drugo plasiranu ekipu iz grupe B - SSKUD Despot Stefan Lazarević Udine. Pošto nakon rednog vremena nismo dobili pobjednika, o ulazku u finale odlučivali su penali, gde je više sportske sreče imela ekipa iz Italije. U drugom polufinalu ekipa Sloga Udine sa rezultatom 2:1 pobjedila je do tada neporaženu ekipu Vuk Karadžić iz Trsta.

Motoristi

Pre finalnog meća iz svoje ture (Orehovlje - Sveta Gora - Goriška Brda - Italija -  Orehovlje) vratili su se i motoristi, koji su u sportskom centru održali svoje mini-takmičenje u najsporijoj vožnji. Sledio je nastup naše najmlađe folklorne sekcije, da bi nakon toga mogli zajedno gledali jaku borbu u finalnom meću fudbalskog turnira. Posle rednog dela nismo videli gola, a u izvođenju penala bila je srećnija ekipa Sloga Udine, koja je na kraju digla pehar za najbolju ekipu fudbalskog turnira ispred ekipe SSKUD Despot Stefan Lazarević Udine. Treće mesto je pripalo ekipi Vuk Karadžić iz Trsta.

Fudbaleri Ekipa Pizzeria Alexsandro

Sa time se dešavanje nije završilo - sasvim suprotno, tek je dobro počelo. Muzika uživo več je glasno bučala, na šanku se je točilo piće, na roštilju su se pekle pljeskavice, a veselo društvo na čelu sa raspoloženim motoristima glasno je pjevalo i veselilo se.

« nazaj
komentar Komentirajte prvi ovu objavu

Komentar*:

Objave
POVEZAVE
Prevoznistvo Pepe Kancelarija RS