• #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
   
Uspešno održan turnir u malom fudbalu
Naše društvo organizovalo je tradicionalni turnir u malom fudbalu, koji se je održao dana 26.6.2016 u sportskom centru Java u Orehovlju.

Pozivu na naš turnir odazvalo se je 9 ekipa: pored domače ekipe SKD Sloga tu su bile ekipe srpskih društava Vuk Karadžić iz Trsta, Sloga iz Udina, KD Brdo iz Kranja, dve ekipe Ohriski Biseri iz okoline Nove Gorice i ekipe Zeus, Barabe i Jungle Team. Ekipe smo podelili u tri grupe, gde su igrale međusobno, da bi u četvrtfinale prošlo osam ekipa. U toj fazi takmičenja, otpala je samo ekipa Sloga iz Udina.

Četiri meča u nastavku donela su polufinalne parove a to su bili: ekipa Zeus protiv ekipe SKD Sloga i ekipa Barabe protiv ekipe Ohridski Biseri 1. Obe polufinalne utakmice završile su nedlučenim rezultatom 1:1, pa su penali odlučivali, ko če nastaviti boj za največi pehar. Više sreče imale su ekipe Zeus i Ohridski Biseri 1, koje su u nastavku odigrale finalnu utakmicu. Pre toga je u boju za treče mesto ekipa SKD Sloga pobedila ekipu Baraba posle izvođenja penala.

Turnir u malom fudbalu

Finalna utakmica odigrana je u pravom sportskom duhu, odlučile su nijanse, u kojima je ekipa Zeus morala da prizna premoč ekipi Ohridski Biseri 1. Makedosnka ekipa je posle dugogodišnjeg učestvovanja na našem turniru po prvi puta podigla pehar za prvo mesto i to zasluženo. 

Pored turnir u malom fudbalu održali smo i tradicionalno takmičenje u skoku u dalj i bacanju kamena sa ramena. U prvoj kategoriji najdalje je skočijo Zoran Stojanović, dok su drugo i treče mesto osvojili Žarko Debeljak i naš predsednik Mičo Jačimović. U takmičenju bacanje kamena sa ramena zlatnu medalju osvojijo je Živojin Plakalović, srebrenu Aleksandar Savić, a bronzanu dugogodišnji član našeg društva Dušan Novaković.

Posle podele pehara najboljem golmanu turnira, kojim je prozvan Denis Dobrnjić iz ekipe Zeus, najboljem igraću, Dejanu Angovu iz prvo plasirane ekipe, i najboljim ekipama, dešavanje se je nastavilo uz muziku, igru, jelo i piće do kasnih večernih sati.

 

« nazaj
komentar Komentirajte prvi ovu objavu

Komentar*:

Objave
POVEZAVE
Prevoznistvo Pepe Kancelarija RS