• #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
   
Razigrana srca 2012 i zabava društva
Poštovani članovi i prijatelji Srpskog kulturnog društva SLOGA, pozivamo Vas na zabavu koja će se održati dana 22.9.2012, Đačkom domu u Novoj Gorici sa početkom u 21h.

Takođe vas obaveštavamo da je 22.9.2012 u 19 časova, najvažniji projekat za naše društvo, »Razigrana srca« koji će biti realizovan po deveti put u Kulturnom domu Nova Gorica. Ulaznice su samo 5 €.

Nastupaju društva: KD »Brdo« Kranj, SKUD »Vidovdan« Ljubljana, SKPD »Vuk Karadžić« Radovljica, Folklorna skupina BC iz Bovca, KUD Mladost iz Ljubljane, SKD »Sloga« Nova Gorica. Gost večeri je SKD »Pontes-Mostovi« iz Trsta, Italija. Posle završenog programa selimo se u Đački dom gde je zabava do zore.

Želimo da vas obavestimo da sa 4.9.2012, počinje upis novih članova folklorne sekcije i da svi imaju priliku da osete draž i lepotu koju u sebi nose igre i pesme.

Takođe vas obaveštavamo da društvo ima novi tekući račun TR (6100 0000 1714 628 Delavska Hranilnica d.o.o) tako da članarinu možete uplatiti u iznosu koji vama odgovara, u celoti ili podeljeno po vašoj želji i mogućnosti.

 

 

Sekretar društva,                                                                                 Predsednik društva,

Predrag Petrović                                                                                   Ilija Janković

 

« nazaj
komentar Komentari (3)

24. 9. 2012 u 10:58, ilija
Poštovani g. predsjedniče SKD Sloga, cijenjeni prijatelji iz vodstva SKD Sloga!

Dozvolite mi da vama i svim članovima čestitam na u subotu uspješno realizovanom projektu, folklorni koncert "Razigrana Srca"

Zaista je bilo zadovoljstvo prisustvovati jednoj ovako dobro osmišljenoj i izvedenoj manifestaciji.
Znamo koliko je potrebno truda, znanja, volje i energije da bi sve izgledalo tako kako je izgledalo, a bilo je perfektno.
Mislim da nije potrebno naglašavati, da je to rezultat jednog dugo sticanog iskustva, plod dugogodišnjeg rada i zalaganja, velikog broja članova, simpatizera, pa i prijatelja društva.
Raduje to što svi mogu biti zadovoljni i spokojni kada vide da su se trudili u pravom smjeru i da trud nije bio uzaludan.

Ja, kao istinski prijatelj i simpatizer vašeg i našeg društva, osećao sam se zaista prijatno i ispunjen zadovoljstvom.

Istinska mi je želja da istrajete, da uvijek iznova nađete onu prepotrebnu snagu i energiju za ovakve i slične sadržaje.

Lično sam optimist kada ste vi u pitanju, a ujedno bih poželio još mnogo uspjeha u daljnjem radu i realizaciji zacrtanih ciljeva i programa, te da ćete nas još mnogo, mnogo puta obradovati ovakvim i sličnim priredbama.

Još jednom iskrene čestitke i sve dobro svima vama.


Zlatomir Bodiroža
predsjednik SSDS

P.S.

Zahvaljujem na ukazanom povjerenju funkciji koju trenutno oponašam. Želim vjerovati da vas nisam razočarao prilikom svog obraćanja.
Žalim ako nisam ispunio očekivanja, ali to sam ja i ne umijem drugačije.

Pozdrav
19. 9. 2012 u 14:37, Tina
svi ste pozvani <3
11. 9. 2012 u 16:14, Ilija
Poštovani članovi i simpatizeri ovo je prilika da vidite u Novoj Gorici, Čačak u malome. Naime od ovih sedam folklornih sekcija, šest je bilo na Evropskoj smotri Srpske dijaspore u Čačku. Onaj ko želi da vidi kvalitetnu folkloru neka dođe u Kulturni dom 22.9.2012.lp

Komentar*:

Objave
POVEZAVE
Prevoznistvo Pepe Kancelarija RS