• #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
   
In Memoriam - Dušan Tomić
ПОШТОВАНИ ПАРОХИЈАНИ, Обавештавамо вас да је данас 31,августа 2011 након тешке болести преминуо наш драги свештеник Парох Душан.

Dušan Tomić

 

Душан Томић рођен је у околини Крушевца 1954 године. У нашу парохију дошао је 1999 године где је радио и службовао. Сви парохијани смо му веома захвални на свему што је учинио за нас који живимо далеко од родне груде и отаčбине.

 

 

ИО СКД СЛОГА

 

 

« nazaj
komentar Komentari (3)

24. 9. 2011 u 23:32, Ilija
Dejanu se zahvaljujem na ispravljenoj greški, koja je nastala slučajno, a dotičnom (nemožem ga nazvat gospodinom, zato što sa svojim komentarom nije zaslužio)moram poručit, ako je njemu stalo do značke neka se meni javi da mu je uručim. Iliji nije stalo do znački ili pohvala, za mene su najveće pohvale rezultati koji su ostali za vreme moga mandata u Slogi i SSDS.Meni je jasno da pojedinci za celog svoga života to nemogu postići.lp
24. 9. 2011 u 20:21, Dejan
Moja greska, upravo ispravljena. Kako ova stranica (a i nase drustvo) postoji, poznato nam je, da je lakse pljuvati i komentarisati nego pomoci. Posto je sve na ovoj stranici uradjeno na prostovoljnoj bazi zamolijo bi gospodina da u buduce komentare oddaje u lepsem tonu i dobrovoljno misljeno (kategorija, kojoj predhodni komentar sigurno ne pripada). U svakom slucaju hvala za ispravku.
22. 9. 2011 u 21:19, Dušan
Nosiocu zlatne značke za širenje kulture predlažem da značku vrati što pre onome komu je dao. Ni primaoc a ni davaoc nemaju blage veze kome se značka treba dodeliti, a još manje zbog čega. Čovek koji nepismenošću bruka sve oko sebe ne može biti nosioc tako nekog priznanja, a da ne zna osnovnu stvar. Ako ne zna administrator šta znači Memorandum, na to bi ga morao upozoriti nosioc zlatne značke, pod uslovom da on zna. Ali, pošto na vašem portalu piše IN memorandum, a nosioc priznanja ne reaguje, znači da i on nema pojma. E, pa da znate. Memorandum = Zapisnik, dnevnik, diplomatska nota sa kratkim obrazloženjem predmeta, stav Vlade itd. Sada ako ste naučili nešto novo, onda vas pitam; šta ste hteli reći sa ovim vašim IN memorandum - Dušan Tomić. Menjajte to brže da se ne brukate! Pročitaće neko pismen, pa će pomisliti da su svi Srbi nepismeni! Bruka, ko sve dobija te značke.

Komentar*:

Objave
POVEZAVE
Prevoznistvo Pepe Kancelarija RS