• #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
   
Razigrana srca 2011 i zabava društva
Poštovani članovi i prijatelji Srpskog kulturnog društva SLOGA, pozivamo Vas na zabavu koja će se održati dana 17.9.2011, dvorani Marko Polo u Novoj Gorici sa početkom u 21h.

Družićemo se uz veoma dobru i kvalitetnu muziku koja nam dolazi iz Kranja (Mićo Popović) i koja nam obećava lepo i ugodno veče, puno muzike i igre. Koristimo ovu priliku, da vas obavestimo i ujedno pozovemo a na vama je samo da se odazovete i da uživate u kvalitetnom programu.

Takođe vas obaveštavamo da je 17.9.2011 u 19 časova, najvažniji projekat za naše društvo, koji će biti realizovan u Kulturnom domu Nova Gorica, tj. Srpsko kulturno društvo Sloga  je organizovalo folklornu manifestaciju, pod nazivom »Razigrana srca« koja se održava po osmi put.

Nastupaju društva: KD«Brdo« Kranj, SKUD «Vidovdan« Ljubljana, SPD »Nikola Tesla« Postojna, Folklorna skupina Galtrož iz Nove Gorice, SKD »Sloga« Nova Gorica. Gost večeri je KUD »Mladost« iz Futoga, SRBIJA. Posle završenog programa selimo se u dvoranu Marko Polo gde je zabava do zore.

 

Želimo da vas obavestimo da sa 1.9.2011, počinje upis novih članova folklorne sekcije i da svi imaju priliku da osete draž i lepotu koju u sebi nose igre i pesme.

Takođe vas obaveštavamo da društvo ima novi tekući račun TR (6100 0000 1714 628 Delavska Hranilnica d.o.o) tako da članarinu možete uplatiti u iznosu koji vam odgovara, u celini ili podeljeno po vašoj želji i mogućnosti. Ujedno se zahvaljujemo svim članovima koji su svoju članarinu već platili i time omogućili normalno funkcionisanje društva.

 

Sekretar društva                                                       Predsednik društva

Predrag Petrović                                                        Ilija Janković

« nazaj
komentar Komentari (1)

28. 8. 2011 u 22:15, Slađana
samo jedna ispravka, folklorna sekcija upisuje nove članove več 30.augusta od 18h u točki. :)

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?92dfe9040c554d9392874b007f275902

Komentar*:

Objave
POVEZAVE
Prevoznistvo Pepe Kancelarija RS