• #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
   
Zabava i slava društva, junij 2011
Poštovani članovi i prijatelji Srpskog kulturnog društva SLOGA, pozivamo Vas na zabavu i nogometni turnir koji će se održati dana 4.6.2011 u sportskom parku Java u Orehovlju sa početkom u 11h.

Družićemo se uz veoma dobru, kvalitetnu i jednu od najboljih, tako kažu, muziku koja nam dolazi iz Maribora i koja obećava lepo i ugodno poslepodne-veče puno muzike i igre.

Koristimo ovu priliku da Vas pozovemo i obavestimo o predstojećim aktivnostima koje će se organizovati povodom slave društva:

   - 21.5.2011 god, je prvenstvo društva u pikadu, prostorije društva sa početkom u 12 časova,

   - 27.5.2011 god, folklorna sekcija vraća posetu KUD Abraševiću iz Pančeva, takođe je obezbeđen nastup u emisiji Žikina šarenica.

   - 4.6.2011 god, je nogometni turnir i zabava povodom naše slave, turnir i zabava je na igralištu Java u Orehovlju, sa početkom u 11 časova, takođe će se organizovati i dobra roštiljada.

   - bacanje kamena sa ramena (muški)

   - skok u dalj (muški i ženske)

   - 12.6.2011 god, je naša krsna slava Svete Trojice, obavezno dođite u Vatrogasni dom, Šempeter, program počinje u 13 časova.

 

Posebna aktivnost:

Naš predsednik, gospodin Ilija Janković, jedan je od ovogodišnjih dobitnika državnog priznanja Zlatna znaćka KPZ, za doprinos kulturi Srbije i razvoju srpske kulture u dijaspori. Dodela priznanja održati će se 24. maja 2011. godine. Sve čestitke predsedniku. 

 

Ujedno obaveštavamo naše članove da naše društvo ima novi transakcijski  račun (6100 0000 1714 628 Delavska hranilnica d.d.) tako da članarinu možete uplatiti što pre u iznosu koji vam odgovara u cjelini ili podeljeno po vašoj želji i mogućnosti. Ujedno se zahvaljujemo svim članovima, koji su svoje obaveze već izmirili i time omogućili normalno funkcionisanje društva.

Poštovani članovi i simpatizeri, ako pažljivo pročitate naš poziv, možete zaključiti da nas u maju i junu čeka dosta aktivnosti a na Vama je samo da se odazovete našim programima.

 

Lep pozdrav,

Predsednik društva Ilija Janković                                                                              

« nazaj
komentar Komentari (3)

31. 5. 2011 u 11:23, Ilija
Na ovome dopisu možete primetit naknadno dopisano "posebne aktivnosti" autor toga teksta je gospodin Dejan Jović, da nebi ispalo da ja sam sebe hvalim.lp
30. 5. 2011 u 21:45, Ilija
Dragi moji članovi i simpatizeri, moram da vam ukratko napišem nekoliko rečenica o našem gostovanju u Pančevu. To je bio nezaboravni vikend, vikend koji se teško može opisati, mora se uživo doživet, sve je bilo fenomenalno od prijema do zamisli o ptpisivanju "Povelje između dva društva", nastupi na televizijama itd. Svi zaslužuju veliko hvala od Ivana, Mare, Milana, Dragana, folkloraša, roditelja, članova društva KUD Abrašević i svima još jednom od srca hvala.lp
24. 5. 2011 u 21:53, Ilija
Poštovani članovi i simpatizeri Sloge,jedno obaveštenje za Vas. Naše društvo biće prestavljeno na žikinoj šarenici 28.5.2011(Subota).
Srećan im put i neka se dobro provedu.

Komentar*:

Objave
POVEZAVE
Prevoznistvo Pepe Kancelarija RS