• #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
   
Zabava društva 27.9.2008
»АКО ПОМАЖЕШ ЉУДИМА, МОЖЕШ И ДА ПОГРЕШИШ« »НИЈЕ ВАЖНО, ПОМАГАЈ ИМ!« (foto-izvještaj možete nači u sklopu Fotogalerija)

За све чланове, пријатеље те симпатизере, па и за оне радознале, ЛИЈЕП ПОЗДРАВ.
        
Шта радимо са чим се свакодневно сусрећемо, како смо организовани и још много тога можете наћи и прочитати на нашој сплетној страни Српског културног друштва »Слога«.       www.скд-слога.еу
У велико задовољство и весеље ми је да овај пут по први пут, а не и задњи пут, могу да вам преко наше сплетне стране дочарам како смо се провели на нашем журу, дана 27.09.2008.
 

Многи знају да наше друштво више пута у години, поред других активности, организује и забаве  за чланове и за симпатизере друштва, на којима се дружимо, слушамо добру музику, квалитетну пјесму уз добро расположење и добру капљицу. Тако је било и дана: 27.09.2008 субота у Дјачком дому, није фалила ни добра музика ни пјесма, а расположење је било на нивоу. Можда је било тако добро због тога, што смо се састали послије дугих, топлих љетних дана, када обично имамо паузу у друштву, а богами и заслужене годишње одморе, па је тиме била већа жеља да се поново састанемо и дружимо уз добру пјесму.

 Пуна сала познатих и неких нових лица, а здружила их је добра пјесма праћена добром и квалитетном музиком, гос. Слободана Васиљевића из Цеља а Поповић Мићо из Крања и млада дама Милановић из Радовљице су певали до раних јутарњих сати. Ни овај пут није изостала томбола која сваки пут развесели неке од присутних, а пршут главни добитак је развеселио многе, пошто га је добитник, гос. Славиша Јанковић несебично нарезао и понудио за многбројне чланове нашег друштва као и за госте из Републике Српске.

Пријатно нас је изненадила посјета представника РТВ Републике Српске из Бања Луке те младе чланице КУД »ЧАЈЕВЕЦ« такође из Бања Луке, које се већ дуже времена налазе у Италији на САЈМУ ЕВРОПСКЕ КУХИЊЕ. Угостили смо их у оквиру наше могућности, гос. предсједник друштва Илија Јанковић је укратко описао рад нашег друштва и собзиром на то да су нас снимали, надамо се да ћемо бити приказани и широј јавности у Републики Српској. Полако, полако излазимо у ширу јавност, а том ће нам помоћи наравно и наша сплетна страна, или страна за информисање.

За овај пут толико

 

Жеља ми је да нам се јављате са вашим дописима. Сви који имате смисла за писање било каквих догађаја, сви ви који волите поезију и добар хумор -ЈАВИТЕ НАМ СЕ-.

На нашој сплетној страни наћи ће те информације о свим нашим будућим забавама па и о свим другим организацијама са којим се наше друштво бави.

 Прву следећу забаву друштво организује новембра, тачније 08.11.2008 у Дјачком дому са почеткоm у 20х, гдје ће нас забављати изузетно добра и кажу једна од бољих група, коју води гос. Пауковић из Крања. Дођите да заједно запјевамо, поиграмо и бар на тренутак заборавино слабе ствари.

 

»ЖУРКА, ЖУРКА, ЛУДА ЖУРКА

ЗАБАВА И МУЗИКА, ДА СЕ ДРУЖИМО

И ЛУДО БУДЕ

ТО ЈЕ ПРАВА ПРИЛИКА«

 

Лијеп поздрав!                                   Добрила

« nazaj
komentar Komentirajte prvi ovu objavu

Komentar*:

Objave
POVEZAVE
Prevoznistvo Pepe Kancelarija RS