• #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
   
Izvjestaj moto sekcije za 2010 godinu
Naša novoustanovljena sekcija premijernu godinu več polako dovodi ka kraju (vremenski uvjeti ne dozvoljavaju više mogučnosti za motoristička putovanja). Glavna maršuta prve godine bio je odlazak na Motorijadu u Modriču, što će vjerovatno postati i tradicija naše moto sekcije. Slike sa Motorijade možete si ogledati u sekciji Fotogalerija.

MOTORIJADA MODRIĆA 2010

1. DAN

Polazak na motorijadu u Modriču bio je dana 24.07.2010 Zborno mjesto bilo je na parkingu ispred stana Nedeljka Vukašinovića u staroj Gorici oko 5h ujutru.

Motoristi koji su krenuli na put: Janković Slaviša, Janković Vojin, Pejić Milenko, Savić Petra, Pejić Lana, Duronjić Vid, Duronjić Violeta, Željka Radić, Jaćimovic Mićo, Vukašnović Daniel, Vukašinović Nedeljko, Vukašinović Tatijana i Lozar Branko.

Naše prvo zaustavljanje bilo je na benzinskaoj pumpi Vogorsko, gde smo kupili vinjete, natočili gorivo i ugrejali ljute mašine.

Nastavili smo put preme Brežicama, i tu smo točili gorivo te doručkovali. Sledeće naše zaustavljane je bilo u Novskoj, gdje smo se odmorili uz kafu, stajanje je trajalo 45min.

Dolazak u Modriču je bilo oko 11h i odmah smo otišli u kamp, gde smo se prijavili. Nakon prijavljivanja sledio je ručak te ponovno vraćanje u kamp, gde su već pristigli motoristi iz čitavog regiona naše bivše juge. Sledilo je zajedničko druženje i kolektivna vožnja gradom. O atmosferi i muzici nema potrebe, da vam izveštavam jer je sve bilo sjajno i potrebno je osetiti tu čar. (a sve je dokumentovano i slikama koje možete pogledati u fotogaleriji)

 

 

2. DAN

25.07.2010 zborno mjesto kod kuće Duronjić Vida.

 U 11 časova pokret  prema Banja Luci, gde smo obišli prestolnicu REPUBLKE SRBSKE. Zatim smo se uputili na ručak u restoran „Jezero Trn“ nedaleko od Banja Luke. Tu smo se zadržali uz dobar ručak do 17h. A potom smo krenuli prema Novoj Gorici, gdje smo stigli oko 21h.

Motorijada je postala tradicionalna maršuta naše sekcije, zato pozivam sve zainteresovane motoriste, da nam se pridruže i uživaju sa nama iduće godine.

 

Moto sekcija SLOGA

 

« nazaj
komentar Komentari (3)

21. 3. 2011 u 18:56, Sanja
Dali je vaše društvo u Modriči, jel vam tamo baza?
A kakve nacrte imate za ovu godinu 2011? Gde če se šta dešavati?
Bilo bi fino pridružiti se...

Sanja
13. 11. 2010 u 21:17, Ilija
Samo složno i sledeće godine, želim vam još više kilometara.
lp
10. 11. 2010 u 08:59, KONTAKT
Poštovani,

U koliko želite da se učlanite u moto sekciju i zainteresovani ste za druženje pišite nam na email adresu: [email protected]

Komentar*:

Objave
POVEZAVE
Prevoznistvo Pepe Kancelarija RS