• #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
   
Razigrana srca 2010
Poštovani članovi i prijatelji Srpskog kulturnog društva SLOGA, pozivamo Vas na zabavu koja će se održati dana 11.9.2010 u Đačkom domu u Novoj Gorici sa početkom u 21h. Takođe vas obaveštavamo da je istog dana u 19 časova, najvažniji projekat za naše društvo, koji će biti realizovan u Kulturnom domu Nova Gorica, tj. Srpsko kulturno društvo Sloga je organizovalo folklornu manifestaciju, pod nazivom RAZIGRANA SRCA koja se održava po sedmi put. Nastupaju društva: KD Brdo Kranj, SKUD Vidovdan Ljubljana, SPD Nikola Tesla Postojna, Folklorna skupina BC Bovec, SKD Sloga Nova Gorica. Gost večeri je KUD Abrašević Pančevo, Srbija. Na folklornoj manifestaciji Razigrana srca ulaz je besplatan, posle završenog programa selimo se u Đački dom gde je zabava do zore.

Razigrana srca 2010

Na zabavi ćemo se družiti uz veoma dobru i kvalitetnu muziku koja nam dolazi iz Maribora i koja nam obećava lepo i ugodno veče, puno muzike i igre. Prijatno ćete biti iznenađeni i bogatom tombolom, koju nećemo otkriti sve do početka izvlačenja sretnih brojeva. Koristimo ovu priliku, da vas obavestimo i ujedno pozovemo a na vama je samo da se odazovete i da uživate u kvalitetnom programu.

5.9.2010, Zveza kulturnih društava Nova Gorica, organizira festival ljubiteljske kulture, gde je pozvano i naše društvo, koje će se predstavit sa dve koreografije, sa početkom u 17 časova. Program se odvija na gradu Kromberk.

Želimo da vas obavestimo da sa 1.9.2010, počinje upis novih članova folklorne sekcije i da svi imaju priliku da osete draž i lepotu koju u sebi nose igre i pesme.

Sa prošlim pozivima za igranku, dobili ste položnice na kojoj imate tekući račun društva (SI56 0224 1001 1207 667) tako da članarinu možete uplatiti u iznosu koji vam odgovara, u celini ili podeljeno po vašoj želji i mogućnosti. Ujedno se zahvaljujemo svim članovima koji su svoju članarinu već platili i time omogućili normalno funkcionisanje društva.

 

Lep pozdrav,

Sekretar društva                                                            Predsednik društva
Predrag Petrović                                                             Ilija Janković

« nazaj
komentar Komentirajte prvi ovu objavu

Komentar*:

Objave
POVEZAVE
Prevoznistvo Pepe Kancelarija RS